Inschrijven

Beste facings Nederland

Bent u op zoek naar de beste facings van Nederland? Dan bent u bij The Smile Gallery aan het juiste adres. Onze mooie en moderne tandartspraktijk is gelegen aan de Herenstraat 1 in Voorburg. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe patiënten. Wij hebben zeer korte wachttijden, waardoor wij u al snel van dienst kunnen zijn.

Maak een afspraak via de website en kom langs bij onze praktijk om facings te laten zetten door één van onze ervaren specialisten. Klik hier voor de routebeschrijving naar onze praktijk. U kunt onze praktijk ook goed bereiken met het openbaar vervoer. Bereid u goed voor en plan uw reis van te voren met behulp van de online reisplanner.

Esthetische tandheelkunde

The Smile Gallery is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde. Dit is een specialisme binnen de tandheelkunde dat is gericht op het verfraaien van het uiterlijk van het gebit. In tegenstelling tot de meeste tandheelkundige behandelingen, ligt de focus hierbij niet op het verbeteren van de functie van het gebit, maar op het verbeteren van de esthetiek van het gebit. Onder esthetiek worden de vorm, de stand en de kleur van het gebit verstaan.

U kunt bij ons terecht voor diverse esthetische behandelingen, waaronder het laten zetten van de beste facings van Nederland. Wilt u uw gebit laten opknappen door middel van facings? Dan vragen wij u vriendelijk om het inschrijfformulier op onze website in te vullen, waarna wij op zeer korte termijn contact met u zullen opnemen voor het maken van een afspraak. Wij doen ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk te behandelen.

BEFORE AND AFTER

The SMILE GAllery

Hieronder ziet u een van onze mooie patiënt resultaat

Beste facings Nederland
Beste facings Nederland

Behandeling:
Facings

Beste facings Nederland
Beste facings Nederland

Behandeling:
Facings

Beste facings Nederland

Behandeling:
Facings

Bekijk onze volledige Smile Gallery

Facings laten zetten

Is het uiterlijk van uw gebit toe aan een opknapbeurt? Dan kunnen facings de oplossing bieden. Bij ons kunt u terecht voor de beste facings van Nederland. Facings (veneers) zijn dunne schildjes die zijn gemaakt van composiet of porselein. Deze schildjes worden in de volksmond ook wel plaatjes genoemd en worden op uw eigen tanden en/of kiezen geplaatst, met als doel om uw gebit er mooier uit te laten zien.


Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van facings en hebben al veel mensen blij mogen maken met een mooi en recht gebit. Bent u benieuwd naar de resultaten? Wij laten u het effect van de beste facings van Nederland graag zien. Neem hiervoor een kijkje in onze Smile Gallery. Hier ziet u een aantal foto’s van diverse patiënten die u zijn voorgegaan. Deze ‘before and afters’ geven u een goed beeld van wat facings voor u kunnen betekenen.


Wilt u meer te weten komen over het laten zetten van facings? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord. Wilt u een afspraak maken voor de beste facings van Nederland? Schrijf u dan in bij onze praktijk en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw afspraak in te plannen.

Veelgestelde vragen over beste facings Nederland

Facings is een veelvoorkomende esthetische behandeling en is gericht op het verfraaien van het uiterlijk van het gebit. Als u niet tevreden bent met de vorm, de stand en/of de kleur van uw tanden en/of kiezen, dan kunt u ervoor kiezen om facings te laten zetten. U kunt terecht bij The Smile Gallery voor de beste facings van Nederland. Facings zijn dunne schildjes die op uw eigen tanden en/of kiezen worden geplaatst en zorgen ervoor dat uw gebit er mooier uit komt te zien. Wilt u weten of facings iets voor u kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Facings is een veelvoorkomende esthetische behandeling en is gericht op het verfraaien van het uiterlijk van het gebit. Als u niet tevreden bent met de vorm, de stand en/of de kleur van uw tanden en/of kiezen, dan kunt u ervoor kiezen om facings te laten zetten. U kunt terecht bij The Smile Gallery voor de beste facings van Nederland. Facings zijn dunne schildjes die op uw eigen tanden en/of kiezen worden geplaatst en zorgen ervoor dat uw gebit er mooier uit komt te zien. Wilt u weten of facings iets voor u kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

In de volgende gevallen komt u in aanmerking voor facings:

  • Uw tanden zijn verkleurd;
  • Uw tanden zijn vervormd;
  • Uw tanden zijn scheef gaan staan;
  • U heeft last van spleetjes tussen uw tanden;
  • De hoekjes van uw tanden zijn afgebroken.

 

Herkent u één of meerdere van bovengenoemde symptomen? Dan kunnen facings de oplossing bieden. Facings zorgen ervoor dat uw gebit binnen de kortste keren weer zal stralen. Voor de beste facings van Nederland maakt u een afspraak bij The Smile Gallery. U kunt zich snel en gemakkelijk inschrijven via de website.

Facings hebben een aantal voordelen. Zo kunnen facings het volgende doen met uw gebit:

  • Verkleurde en gele tanden wit maken;
  • De vorm van tanden veranderen;
  • Scheve tanden recht laten lijken;
  • Spleetjes opvullen;
  • Afgebroken hoekjes repareren.

 

Is uw gebit toe aan een opknapbeurt? Kom gerust langs bij onze mooie en moderne praktijk voor de beste facings van Nederland. Neem tijdens de openingstijden van onze praktijk telefonisch contact met ons op, door te bellen naar het volgende nummer: 070 200 22 81. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.

Ieder jaar worden de tarieven voor alle tandheelkundige behandelingen landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Voor een volledig overzicht van alle tandheelkundige behandelingen inclusief bijbehorende tarieven, verwijzen wij u graag door naar de website van de Nederlandse Zorgautoriteit. Hier vindt u de prestatie- en tariefbeschikking voor de tandheelkundige zorg in 2023, welke u tevens kunt downloaden.

Hoeveel het kost om facings te laten zetten, is afhankelijk van het materiaal waarvan de facings zijn gemaakt en het percentage van de kosten dat uw zorgverzekeraar vergoedt, mocht u een aanvullende tandartsverzekering hebben afgesloten. Facings kunnen worden gemaakt van composiet of porselein. Porseleinen facings zijn over het algemeen duurzamer en daardoor ook duurder dan composieten facings.

Of uw zorgverzekeraar de kosten voor uw facings vergoedt, is afhankelijk van een aantal factoren. Eén van deze factoren is uw leeftijd. Bent u onder de 18 jaar en bent u van plan om facings van composiet te laten zetten? Dan wordt dit vergoed door uw zorgverzekeraar. Hiervoor is geen aanvullende tandartsverzekering nodig, de kosten worden vergoed vanuit de basisverzekering. Facings van porselein worden daarentegen niet vergoed, tenzij er sprake is van een aandoening. Denk hierbij aan een ontwikkelstoornis van het glazuur.

Boven de 18 jaar krijgt u vanuit de basisverzekering geen vergoeding voor uw facings, ongeacht het materiaal waarvan de facings zijn gemaakt. Mocht u in aanmerking willen komen voor een vergoeding, dan is een aanvullende tandartsverzekering vereist. De hoogte van het bedrag dat u vergoed krijgt, is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en de verzekering die u bij uw zorgverzekeraar heeft afgesloten. Wij raden u aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor meer informatie over eventuele vergoedingen. Of neem een kijkje op de website van de Tandartsverzekering.

CONTACT

Enthousiast over de beste facings in Nederland?

© 2021 The Smile Gallery – Website door TopPraktijk  |  Privacyverklaring | Sitemap

Gallery

Informatie

Contact

Inschrijven