Beste facings Nederland

Bent u op zoek naar de beste facings van Nederland? Dan bent u bij The Smile Gallery aan het juiste adres. Onze mooie en moderne tandartspraktijk is gelegen aan de Herenstraat 1 in Voorburg. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe patiënten. Wij hebben zeer korte wachttijden, waardoor wij u al snel van dienst kunnen zijn.

Maak een afspraak via de website en kom langs bij onze praktijk om facings te laten zetten door één van onze ervaren specialisten. Klik hier voor de routebeschrijving naar onze praktijk. U kunt onze praktijk ook goed bereiken met het openbaar vervoer. Bereid u goed voor en plan uw reis van te voren met behulp van de online reisplanner.

Esthetische tandheelkunde

The Smile Gallery is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde. Dit is een specialisme binnen de tandheelkunde dat is gericht op het verfraaien van het uiterlijk van het gebit. In tegenstelling tot de meeste tandheelkundige behandelingen, ligt de focus hierbij niet op het verbeteren van de functie van het gebit, maar op het verbeteren van de esthetiek van het gebit. Onder esthetiek worden de vorm, de stand en de kleur van het gebit verstaan.

U kunt bij ons terecht voor diverse esthetische behandelingen, waaronder het laten zetten van de beste facings van Nederland. Wilt u uw gebit laten opknappen door middel van facings? Dan vragen wij u vriendelijk om het inschrijfformulier op onze website in te vullen, waarna wij op zeer korte termijn contact met u zullen opnemen voor het maken van een afspraak. Wij doen ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk te behandelen.

BEFORE AND AFTER

The SMILE GAllery

Hieronder ziet u een van onze mooie patiënt resultaat

Beste facings Nederland
Beste facings Nederland

Behandeling:
Facings

Beste facings Nederland
Beste facings Nederland

Behandeling:
Facings

Beste facings Nederland

Behandeling:
Facings

Bekijk onze volledige Smile Gallery

Facings laten zetten

Is het uiterlijk van uw gebit toe aan een opknapbeurt? Dan kunnen facings de oplossing bieden. Bij ons kunt u terecht voor de beste facings van Nederland. Facings (veneers) zijn dunne schildjes die zijn gemaakt van composiet of porselein. Deze schildjes worden in de volksmond ook wel plaatjes genoemd en worden op uw eigen tanden en/of kiezen geplaatst, met als doel om uw gebit er mooier uit te laten zien.


Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van facings en hebben al veel mensen blij mogen maken met een mooi en recht gebit. Bent u benieuwd naar de resultaten? Wij laten u het effect van de beste facings van Nederland graag zien. Neem hiervoor een kijkje in onze Smile Gallery. Hier ziet u een aantal foto’s van diverse patiënten die u zijn voorgegaan. Deze ‘before and afters’ geven u een goed beeld van wat facings voor u kunnen betekenen.


Wilt u meer te weten komen over het laten zetten van facings? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord. Wilt u een afspraak maken voor de beste facings van Nederland? Schrijf u dan in bij onze praktijk en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw afspraak in te plannen.

Composiet en porseleinen facings

Wil jij ook een stralende glimlach? Dan zijn facings een uitstekende oplossing! Bij The Smile Gallery bieden we zowel composiet als porseleinen facings aan. Composiet facings zijn zeer betaalbaar en daarom een verstandige keuze als je een beperkt budget hebt. Deze facings zijn gemaakt van een speciale hars die in dezelfde kleur als jouw tanden kan worden aangebracht. Zo krijgen jouw tanden onmiddellijk een mooiere en wittere uitstraling. Porseleinen facings zijn kwalitatief gezien de beste optie. Deze facings zijn sterk en duurzaam, en hebben een natuurlijke uitstraling. Porseleinen facings worden gemaakt van een speciaal soort porselein dat van dezelfde kleur als de tand wordt gemaakt. Deze facings zijn ideaal als je op zoek bent naar een permanentere oplossing en bereid bent om meer te investeren. Bespreek met onze tandartsen welke optie het beste bij jou past. Wij helpen jou graag om je droomsmile te realiseren!

Voordelen van porseleinen facings

Wil je graag weer stralend lachen? Overweeg dan porseleinen facings! Deze dunne schildjes worden op de voortanden geplaatst en hebben vele voordelen, zoals:

 • Geen verkleuringen, omdat porselein niet verkleurt door bijvoorbeeld koffie of roken
 • Verschillende kleurschakeringen beschikbaar, waardoor we altijd een passende kleur kiezen
 • Lange levensduur: gemiddeld 10 tot 15 jaar
 • Weinig onderhoud nodig; net als bij je eigen tanden, poetsen en flossen
 • Relatief goedkoop in vergelijking met andere cosmetische behandelingen
 • Volledige plaatsing in slechts één behandeling na het eerste consult


Ontdek zelf de voordelen en maak een afspraak bij The Smile Gallery!

Voordelen van composiet facings

 • Composiet facings zijn relatief goedkoop in vergelijking met andere behandelingen
 • Plaatsing kan in slechts 1 behandeling worden voltooid, waardoor tijd en geld worden bespaard
 • Composiet kan worden gebruikt om verschillende tandproblemen op te lossen, zoals kleurveranderingen en breuken
 • De facings hebben een natuurlijke uitstraling en gaan tot wel 10 jaar me
 • Er is geen hersteltijd nodig na de behandeling vergeleken met bijvoorbeeld kronen of bruggen.

Nazorg en onderhoud van de facings

Gefeliciteerd, u heeft zojuist een prachtige nieuwe glimlach gekregen met de hulp van onze facings! Het kan even wennen zijn in de eerste dagen na de behandeling, maar maak u geen zorgen want dat is volkomen normaal. Het kan voelen alsof uw tanden wat anders aanvoelen en bepaalde klanken kunnen iets vervormen waardoor het praten tijdelijk iets lastiger kan zijn. Maar maakt u zich geen zorgen, in een mum van tijd bent u eraan gewend en kunt u weer onbezorgd genieten van uw nieuwe tanden.

Zorg en onderhoud van facings is net zo eenvoudig als dat bij natuurlijke tanden het geval is. Poets de tanden tweemaal per dag, gebruik tandfloss, ragers of stokers voor een optimale mondhygiëne. Vergeet niet om regelmatig op controle te gaan bij uw tandarts. Zo blijft niet alleen uw gebit, maar ook uw prachtige nieuwe glimlach in topconditie!

Kosten van facings

Wilt u graag een stralend en natuurlijk gebit, maar stoort u zich aan verkleuringen, beschadigingen of scheve tanden? Dan zijn facings een goede oplossing. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het materiaal en het aantal facings dat u nodig heeft. Porseleinen facings zijn duurder dan composiet facings, maar gaan wel langer mee. Bij één facing kan de prijs variëren tussen de €250 en €1000 euro. Onze tandartsen bij The Smile Gallery informeren u graag over de mogelijkheden en kosten van facings en helpen u zo aan dat stralende gebit waar u al zo lang van droomt.

Veelgestelde vragen over beste facings Nederland

Facings is een veelvoorkomende esthetische behandeling en is gericht op het verfraaien van het uiterlijk van het gebit. Als u niet tevreden bent met de vorm, de stand en/of de kleur van uw tanden en/of kiezen, dan kunt u ervoor kiezen om facings te laten zetten. U kunt terecht bij The Smile Gallery voor de beste facings van Nederland. Facings zijn dunne schildjes die op uw eigen tanden en/of kiezen worden geplaatst en zorgen ervoor dat uw gebit er mooier uit komt te zien. Wilt u weten of facings iets voor u kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Facings is een veelvoorkomende esthetische behandeling en is gericht op het verfraaien van het uiterlijk van het gebit. Als u niet tevreden bent met de vorm, de stand en/of de kleur van uw tanden en/of kiezen, dan kunt u ervoor kiezen om facings te laten zetten. U kunt terecht bij The Smile Gallery voor de beste facings van Nederland. Facings zijn dunne schildjes die op uw eigen tanden en/of kiezen worden geplaatst en zorgen ervoor dat uw gebit er mooier uit komt te zien. Wilt u weten of facings iets voor u kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

In de volgende gevallen komt u in aanmerking voor facings:

 • Uw tanden zijn verkleurd;
 • Uw tanden zijn vervormd;
 • Uw tanden zijn scheef gaan staan;
 • U heeft last van spleetjes tussen uw tanden;
 • De hoekjes van uw tanden zijn afgebroken.

 

Herkent u één of meerdere van bovengenoemde symptomen? Dan kunnen facings de oplossing bieden. Facings zorgen ervoor dat uw gebit binnen de kortste keren weer zal stralen. Voor de beste facings van Nederland maakt u een afspraak bij The Smile Gallery. U kunt zich snel en gemakkelijk inschrijven via de website.

Facings hebben een aantal voordelen. Zo kunnen facings het volgende doen met uw gebit:

 • Verkleurde en gele tanden wit maken;
 • De vorm van tanden veranderen;
 • Scheve tanden recht laten lijken;
 • Spleetjes opvullen;
 • Afgebroken hoekjes repareren.

 

Is uw gebit toe aan een opknapbeurt? Kom gerust langs bij onze mooie en moderne praktijk voor de beste facings van Nederland. Neem tijdens de openingstijden van onze praktijk telefonisch contact met ons op, door te bellen naar het volgende nummer: 070 200 22 81. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.

Ieder jaar worden de tarieven voor alle tandheelkundige behandelingen landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Voor een volledig overzicht van alle tandheelkundige behandelingen inclusief bijbehorende tarieven, verwijzen wij u graag door naar de website van de Nederlandse Zorgautoriteit. Hier vindt u de prestatie- en tariefbeschikking voor de tandheelkundige zorg in 2023, welke u tevens kunt downloaden.

Hoeveel het kost om facings te laten zetten, is afhankelijk van het materiaal waarvan de facings zijn gemaakt en het percentage van de kosten dat uw zorgverzekeraar vergoedt, mocht u een aanvullende tandartsverzekering hebben afgesloten. Facings kunnen worden gemaakt van composiet of porselein. Porseleinen facings zijn over het algemeen duurzamer en daardoor ook duurder dan composieten facings.

Of uw zorgverzekeraar de kosten voor uw facings vergoedt, is afhankelijk van een aantal factoren. Eén van deze factoren is uw leeftijd. Bent u onder de 18 jaar en bent u van plan om facings van composiet te laten zetten? Dan wordt dit vergoed door uw zorgverzekeraar. Hiervoor is geen aanvullende tandartsverzekering nodig, de kosten worden vergoed vanuit de basisverzekering. Facings van porselein worden daarentegen niet vergoed, tenzij er sprake is van een aandoening. Denk hierbij aan een ontwikkelstoornis van het glazuur.

Boven de 18 jaar krijgt u vanuit de basisverzekering geen vergoeding voor uw facings, ongeacht het materiaal waarvan de facings zijn gemaakt. Mocht u in aanmerking willen komen voor een vergoeding, dan is een aanvullende tandartsverzekering vereist. De hoogte van het bedrag dat u vergoed krijgt, is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en de verzekering die u bij uw zorgverzekeraar heeft afgesloten. Wij raden u aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor meer informatie over eventuele vergoedingen. Of neem een kijkje op de website van de Tandartsverzekering.

CONTACT

Enthousiast over de beste facings in Nederland?

© 2021 The Smile Gallery – Website door TopPraktijk  |  Privacyverklaring | Sitemap

Gallery

Informatie

Contact

Inschrijven