Algemene tandheelkunde

Wij vinden het belangrijk dat wij onze patiënten een grote diversiteit aan tandheelkundige behandelingen kunnen aanbieden.

Heeft u vragen over de behandelingen? Vraag ons er gerust naar, wij helpen u graag verder!

Algemene
tandheelkunde

Wij vinden het belangrijk dat wij een onze patiënten een grote diversiteit van behandelingen kunnen aanbieden.

Heeft u vragen over de behandelingen? Vraagt u ons er gerust naar, wij doen ons best u zo goed mogelijk te informeren!

ONZE

Behandelingen

Periodieke controle

Tijdens de periodieke controle evalueert uw tandarts de status van uw mondgezondheid. De tandarts controleert uw gebit op gaatjes (cariës), de conditie van uw tandvlees en de aanwezigheid van tandsteen. Indien aanwezig wordt ook uw gebitsprothese, kronen, bruggen of implantaten gecontroleerd. Soms is het nodig om een röntgenfoto te maken.

Minimaal Invasieve behandeling van Cariës

Onze tandartsen zijn getraind in minimaal invasieve technieken voor de behandeling van cariës. De technieken bestaan uit het gebruik van de kleinste instrumenten op de markt om enkel de aangetaste tandstructuur te verwijderen en om de anatomie van de tanden te behouden. We gebruiken meerdere kleuren vulmateriaal om de beschadigde tandstructuur te herstellen. Daarom zal niemand het verschil kunnen opmerken tussen de echte tand en de vulling.

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling wordt uitgevoerd om een tand te herstellen die ernstig is vervallen of geïnfecteerd is geraakt. Tijdens een wortelkanaalbehandeling wordt de zenuw van de tand of kies verwijderd en daarna wordt de binnenkant schoongemaakt en gevuld. Met de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals 3D röntgenopname (CBCT scan) en digitale apparaten voor het reiningen van wortelkanalen, kunnen we onze precisie verbeteren en langdurige resultaten leveren. Wij zijn van mening dat het altijd een alternatief moet zijn voor het trekken van een kies.

Angstbehandelingen

Naar de tandarts gaan is spannend en voor een kleine groep patiënten zo spannend dat zij eigenlijk niet naar de tandarts durven.

Wij leggen u alles goed uit, plannen extra tijd en maken behandelplannen afgestemd op uw wensen. Het is fijn als u aangeeft dat u tandartsangst heeft, dan houden wij hier rekening mee.

Kronen

Kronen zijn bedoeld om extreem beschadigde tanden te herstellen. Ze kunnen worden gebruikt om de esthetiek van de tanden en ook hun functie te herstellen. Met de nieuwste technologische ontwikkelingen kunnen ze sneller, duurzamer en natuurlijker worden gemaakt. Met onze intra-orale scanner kunnen we de anatomie van de mond met hoge precisise scannen en tandheelkundige afdrukken met onaangename gelachtige materialen voorkomen. Onze robotachtige 3D-freesmachine kan dan automatisch de kronen fabriceren. In de meeste gevallen krijgen onze gasten hun kronen binnen slechts één afspraak! 

Mondhygiëne en preventie

Voorkomen is beter dan genezen! Een schone mond is niet alleen fris, maar komt ook uw gezondheid ten goede. Om uw mondgezondheid zoveel mogelijk te begeleiden helpt de mondhygiënist u. Zij is expert op het gebied van tandvleesbehandelingen en gebitsreiniging, zij geeft adviezen over hoe u zelf uw gebit optimaal kan onderhouden.

CONTACT

MEER WETEN OVER ALGEMENE TANDHEELKUNDE?

© 2021 The Smile Gallery – Website door TopPraktijk  |  Privacyverklaring | Sitemap

Gallery

Informatie

Contact

Inschrijven