Esthetische Tandheelkunde Den Haag

Welkom bij The Smile Gallery in Voorburg bij Den haag. Wij zijn gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en weten uit ervaring dat een mooie glimlach aan een zelfverzekerd gevoel bijdraagt. Door de ervaring van ons tandheelkundige team en esthetische specialisten zorgen wij met behulp van de nieuwste technieken en uitmuntende materialen voor uw mooiste glimlach.

Digital Smile Design

Om het beste resultaat te behalen gebruiken wij Digital Smile Design. Met deze methode wordt door bewerking van digitale foto’s, de ideale gebitssituatie ontworpen door de tandarts, hierbij zijn uw wensen uiteraard leidend. Uw tanden, lippen en gezichtsstructuur worden geanalyseerd om de ideale glimlach te krijgen. Nog voordat de behandelingen starten, kunt u met een op maat gemaakte try-in van het Smile Design zien wat uiteindelijk het beoogde eindresultaat gaat zijn, in uw eigen mond!

BEFORE AND AFTER

The SMILE GAllery

Hieronder ziet u een van onze mooie patiënt resultaat

Behandeling:
Facings

Behandeling:
Facings

Behandeling:
Facings

Bekijk onze volledige Smile Gallery

SMILE MAKEOVER MET PORSELEINEN FACINGS

Een facing is een schildje van porselein of composiet dat op de tand wordt gemaakt. Zo wordt de vorm of kleur van een tand mooier. Heel simpel gezegd zijn facings op je voortanden een laagje materiaal waardoor onvolkomenheden gemaskeerd worden. Deze onvolkomenheden kunnen bijvoorbeeld verkleuringen zijn of een onregelmatige stand van je tanden. Met een facing of meerdere facings kan op relatief eenvoudige manier je hele gebit een facelift ondergaan. Er worden twee soorten facings gemaakt: porseleinen facings (keramiek) of composiet facings. De mooiste facings zijn zodanig gemaakt dat ze niet te onderscheiden zijn van de echte tanden en geven de patiënt een natuurlijk ogende gezonde glimlach.

Tanden Bleken in Den Haag

Een stralend wit gebit staat onder andere voor gezondheid, vitaliteit en jeugdigheid. Een mooie glimlach geeft een verzorgde indruk en straalt positiviteit uit, wat erg belangrijk is in het dagelijks leven, maar ook bijvoorbeeld bij belangrijke evenementen of zakelijke relaties. De behandelingen die we hiervoor gebruiken zijn uitvoerig getest, pijnloos en hebben een langdurig effect op uw gebit. Het is mogelijk om tot 6 tinten lichter te gaan, wat moeilijk te bereiken is met alternatieve producten.

CONTACT

Enthousiast OVER Esthetische TANDHEELKUNDE?

© 2021 The Smile Gallery – Website door TopPraktijk  |  Privacyverklaring | Sitemap

Gallery

Informatie

Contact

Inschrijven