Ons verhaal

The Smile Gallery is de gezamenlijke droom van Daniel Ochoa en Eszter Koletics. Ze ontmoetten elkaar tijdens hun postdoctorale studie aan de New York University College of Dentistry. Daar werkten ze nauw samen en bloeide de liefde op.

Ons Verhaal

The Smile Gallery is de gezamenlijke droom van Daniel Ochoa en Eszter Koletics. Ze ontmoetten elkaar tijdens hun postdoctorale studie aan de New York University College of Dentistry. Ze werkten nauw samen, ontwikkelden een speciale band en werden al snel een stel.

The Smile Gallery

Daniel Ochoa

Implant Dentistry Graduate - New York University
Tandarts BIG-nummer: 19927176402

Daniel Ochoa is een expert in esthetische tandheelkunde en implantologie. Hij is een gedreven tandarts die niet alleen gelooft in het behandelen van het gebit, maar ook in het verbeteren van de levenskwaliteit van zijn patiënten. Zijn werk richt zich op het vervangen van ontbrekende tanden en kiezen door tandheelkundige implantaten en het herstellen van de functie van het gebit in complexe gevallen. Hij staat bekend om zijn precisie en klinische creativiteit bij het creëren van natuurlijk ogende “smile make-overs”. Hij blijft op de hoogte van ontwikkelingen in zijn vakgebied, om zijn patiënten langdurige oplossingen te bieden, door middel van innovatieve, minimaal ingrijpende en wetenschappelijk bewezen technieken.

Daniel Ochoa groeide op in Lima, Peru en is de derde generatie in een familie van tandartsen. Hij studeerde tandheelkunde aan de Internationale Universiteit van Catalonië in Barcelona. Hij studeerde”Prosthodontics” aan het prestigieuze D.A.T.O-institute in Buenos Aires en vervolgens studeerde hij af aan de New York University in implantologie, een van de oudste en meest prestigieuze implantologie opleiders ter wereld. Hij is erkend als diplomate en fellow van het International Congress of Oral Implantologists (een van de hoogste erkenningen op het gebied van orale implantologie), fellow van de International Academy for Dental Facial Esthetics en geaccrediteerd lid van de American Society for Dental Aesthetics.

Daniel Ochoa zet zich in om zijn kennis te delen met andere tandartsen op wereldwijd niveau. Zo geeft hij lezingen en cursussen aan universiteiten en tandheelkundige verenigingen in meer dan 20 landen. Hij ontving meerdere prijzen en erkenningen, publiceerde zijn onderzoeksartikelen in internationale tandheelkundige tijdschriften en is een belangrijke expert voor bedrijven in de tandheelkundige industrie.

Eszter Koletics

Esthetic Dentistry Graduate - New York University
Tandarts BIG-nummer: 39920545702

Eszter Koletics is een specialist in cosmetische tandheelkunde en parodontologie. Haar eerste zorg is om er voor te zorgen dat haar patiënten zich op hun gemak voelen tijdens haar behandelingen door angst weg te nemen die veel patiënten ervaren. Eszter Koletics staat bekend om haar vriendelijke en persoonlijke benadering, zij neemt de tijd om naar haar patiënten te luisteren en hen de beste behandelingen te geven. Haar belangrijkste focus ligt op cosmetische tandheelkunde en “smile design”. Door gebruik te maken van high-definition fotografie, video’s, 3D-scanners en digitale smile-ontwerpsoftware, maakt ze behandelplannen die resulteren in mooie, nieuwe glimlachen die in harmonie zijn met de gelaatstrekken van haar patiënt.

Eszter Koletics studeerde tandheelkunde aan de Semmelweis Universiteit in Boedapest. Zij volgde een specialisatie in esthetische tandheelkunde aan de New York University. Daarna studeerde ze parodontologie aan de Scientific Univeristy of the South in Lima, Peru, waar ze haar chirurgische vaardigheden ontwikkelde die ze momenteel combineert met haar herstellende tandheelkundige technieken. In Peru trad ze in dienst bij Daniel Ochoa in het Infinity Center for Esthetic Dentistry, deze kliniek wordt beschouwd als één van de meest vooraanstaande en luxe tandheelkundige klinieken in Zuid-Amerika. Vervolgens verhuisde ze naar Nederland om samen met Daniel Ochoa de kliniek van haar dromen, ´The Smile Gallery” op te zetten en hun kennis, specialisaties en expertise te combineren om samen met een team van professionals een complete tandheelkundige behandeling aan te kunnen bieden.

The Smile Gallery

CONTACT

Wilt u meer weten over the smile gallery?

© 2021 The Smile Gallery – Website door TopPraktijk  |  Privacyverklaring | Sitemap

Gallery

Informatie

Contact

Inschrijven