Smile Makeover

Uit ervaring weten wij dat een mooie glimlach aan een zelfverzekerd gevoel bijdraagt. Ons specialisme is dan ook esthetische tandheelkunde. Met onze jarenlange ervaring, nieuwste technieken, en uitmuntende materialen zorgen wij voor uw mooiste lach!

Wilt u ook een smile makeover? Schrijft u zich hier direct online in!

Smile Makeover

SMILE MAKEOVER MET PORSELEINEN FACINGS

Een facing is een schildje van porselein of composiet dat op de tand wordt gemaakt. Zo wordt de vorm of kleur van een tand mooier. Heel simpel gezegd zijn facings op je voortanden een laagje materiaal waardoor onvolkomenheden gemaskeerd worden.

Deze onvolkomenheden kunnen bijvoorbeeld verkleuringen zijn of een onregelmatige stand van je tanden. Met een facing of meerdere facings kan op relatief eenvoudige manier uw hele gebit een facelift ondergaan.

Er worden twee soorten facings gemaakt: porseleinen facings (keramiek) of composiet facings. De mooiste facings zijn zodanig gemaakt dat ze niet te onderscheiden zijn van de echte tanden en geven de patiënt een echte smile makeover!

BENIEUWD NAAR DE RESLUTATEN VAN PATIËNTEN DIE EEN SMILE MAKE OVER HEBBEN ONDERGAAN?

Smile Makeover
Smile Makeover

Behandeling:
Facings

Smile Makeover
Smile Makeover

Behandeling:
Facings

Smile Makeover
Smile Makeover

Behandeling:
Facings

Bekijk onze volledige Smile Gallery

Smile Makeover met Digital Smile Design

Om het beste resultaat te behalen gebruiken wij Digital Smile Design. Met deze methode wordt door bewerking van digitale foto’s, de ideale gebitssituatie ontworpen door de tandarts, hierbij zijn uw wensen uiteraard leidend.

Uw tanden, lippen en gezichtsstructuur worden geanalyseerd om de ideale smile makeover te krijgen. Nog voordat de behandelingen starten, kunt u met een op maat gemaakte try-in van het Smile Design zien wat uiteindelijk het beoogde eindresultaat gaat zijn, in uw eigen mond!

Smile Makeover
Smile Makeover

Tanden Bleken

Een stralend wit gebit (een smile makeover) staat onder andere voor gezondheid, vitaliteit en jeugdigheid. Een mooie glimlach geeft een verzorgde indruk en straalt positiviteit uit, wat erg belangrijk is in het dagelijks leven maar ook bijvoorbeeld bij belangrijke evenementen of zakelijke relaties.

De behandelingen die we hiervoor gebruiken zijn uitvoerig getest, pijnloos en hebben een langdurig effect op uw gebit. Het is mogelijk om tot 6 tinten lichter te gaan, wat moeilijk te bereiken is met alternatieve producten.

De behandeling

U zult zich vast afvragen, hoe worden de facings geplaatst? En hoe verloopt het verder allemaal?

Een facing voelt zoals een eigen tand. Misschien moet u er eerst even aan wennen. Praten kan in het begin wat problemen geven als uw tanden langer zijn gemaakt. Als de tandarts de vorm van uw tanden erg heeft veranderd, kunnen klanken wel eens vervormen. Dat gaat na een paar dagen vanzelf over. Verder kunt u met een facing alles eten. Maar u moet niet op harde dingen bijten, zoals op zuurtjes, uw nagels of bijvoorbeeld een pen. Ook het afscheuren van bijvoorbeeld plakband met uw tanden is af te raden. Een facing heeft geen extra onderhoud nodig. Wel zult u zoals altijd uw gebit goed moeten schoonhouden. Poets met een zachte tandenborstel. Gebruik regelmatig tandfloss om ook tussen de tanden goed te reinigen.

Smile Makeover

Smile Makeover bij the smile gallery

Kortom bent u toe aan een totale Smile Makeover? Een mooie witte lach met behoud van eigen tanden? Wij hebben in het kort wat verteld over de mogelijkheden die er zijn bij The Smile Gallery. Hebben wij u al enthousiast gemaakt? Voor meer informatie over de behandeling, kosten of om een consult aan te vragen kunt u zich aanmelden via de onderstaande buttons.

CONTACT

MEER WETEN OVER een Smile Makeover?

Gallery

Informatie

Contact

Inschrijven