Tandarts voorburg

Op zoek naar een tandarts in Voorburg?
Bij The Smile Gallery zult u zich meer gast voelen dan patiënt. In een ontspannen omgeving combineren we de beste tandheelkunde met revolutionaire technologie en maximale gastvrijheid in onze tandartspraktijk te Voorburg. U krijgt de tijd en aandacht die u verdient. Omdat er achter elke glimlach een persoon zit en achter elk persoon een verhaal. Wacht niet langer en schrijf u in bij Tandarts Voorburg!

Tandarts Voorburg

Algemeen

Wij vinden het belangrijk dat wij onze patiënten een grote diversiteit aan tandheelkundige behandelingen kunnen aanbieden. Heeft u vragen over de behandelingen? Vraag ons er gerust naar, wij doen ons best u zo goed mogelijk te informeren. Lees gerust verder op onze algemene tandheelkunde pagina. 

Heeft u een tandarts nodig in Voorburg voor algemene tandheelkunde?
U kunt zich ook direct inschrijven via de website.

ESTHETISCH

Ons specialisme is esthetische tandheelkunde. Uit ervaring weten wij dat een mooie glimlach bijdraagt aan een zelfverzekerd gevoel. Met behulp van innovatieve technieken, uitmuntende materialen en jarenlange ervaring zorgen wij voor uw mooiste lach! Wij gebruiken de meest moderne technieken en materialen, zodat wij voor u de best haalbare resultaten bereiken. Wilt u meer hierover lezen dan kunt u lezen op onze esthetische tandheelkunde pagina.

Heeft u een tandarts nodig in Voorburg voor esthetische tandheelkunde?
U kunt zich ook direct inschrijven via de website.

Julia Pot

Behandeling:
No-Prep Veneers

Tandarts voorburg

implantologie

Een implantaat is een kunstwortel ter vervanging van een verloren tand of kies. Voor het plaatsen van een implantaat kunt u bij ons terecht, onze tandartsen hebben ruime ervaring in het zorgvuldig uitvoeren van deze specialistische behandeling. Wilt u meer hierover lezen neem een kijkje op onze implantologie pagina.

Heeft u een tandarts nodig in Voorburg voor implantaten?
U kunt zich ook direct inschrijven via de website.

Spoedtandarts Voorburg

Ondervindt u problemen aan uw gebit en kan dit niet wachten tot de eerstvolgende gebitscontrole? Maakt u zich geen zorgen, wij helpen u graag. In spoedgevallen kunt u terecht bij onze spoedtandarts. Is er sprake van spoed binnen onze openingstijden? Dan kunt u gerust langskomen of bellen voor een afspraak. Is onze praktijk gesloten? Dan kunt u bellen met Tandarts Spoedgevallen Dienst Haaglanden: 070-3110305.

Gebitsrenovatie Den Haag
Gebitsrenovatie Den Haag

Angsttandarts Voorburg

Heeft u angst voor de tandarts? Dit is natuurlijk erg vervelend. Toch is het belangrijk om naar de tandarts te gaan om uw gebit te laten controleren. Wij maken extra tijd vrij voor mensen die angst voor de tandarts hebben en leggen alles goed uit. Zo weet u precies wat er gaat gebeuren en komt u niet voor verrassingen te staan. Samen met u maken wij een behandelplan op maat en zorgen wij ervoor dat u zich op uw gemakt voelt bij ons in de praktijk.

Kindertandarts Voorburg

Het is belangrijk dat kinderen op vroege leeftijd al naar de tandarts gaan, zodat zij hieraan gewend raken en leren dat het niet nodig is om bang te zijn voor de tandarts. Onze tandartsen zijn goed in de omgang met kinderen en zorgen ervoor dat zij zich op hun gemak voelen bij ons in de praktijk. The Smile Gallery is de tandarts in Voorburg voor het hele gezin. Neem contact met ons op voor meer informatie of schrijf u direct in.

Chirurgien dentiste La Haye

Tandarts Voorburg

Bij The Smile Gallery is de ervaring van de patiënt erg belangrijk. In onze nieuwe en moderne kliniek kunt u terecht voor periodieke controles, angstbehandelingen, wortelkanaalbehandelingen, kronen, mondhygiëne en voor esthetische tandheelkunde. Schrijf u direct online in of bel voor meer informatie.

Bent u op zoek naar een tandarts in Voorburg? The Smile Gallery is een tandheelkundige kliniek, gevestigd in Voorburg. U kunt bij ons terecht voor uw periodieke controle en diverse behandelingen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Ook kunt u zich direct inschrijven via de website.

U kunt bij ons terecht voor uw periodieke controle. Daarnaast bieden wij een aantal behandelingen aan. Hierbij kunt u denken aan een minimaal invasieve behandeling van cariës, wortelkanaalbehandeling en angstbehandeling. Ook kunnen wij kronen plaatsen en kunt u bij ons terecht voor mondhygiëne en preventie van mondproblemen. Voor een compleet overzicht van alle behandelingen, verwijzen wij u door naar de volgende pagina’s: algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde en implantologie. Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Eén van onze collega’s staat u graag te woord.

Digital Smile Design (DSD) is een methode die onze tandarts gebruikt om uw ideale gebitssituatie te ontwerpen. Uw wensen staan hierbij centraal. Onze tandarts analyseert uw tanden, lippen en gezichtsstructuur en ontwerpt aan de hand hiervan uw ideale gebitssituatie. Dit doet onze tandarts door digitale foto’s te bewerken. Zodoende kunt u voorafgaand aan de behandeling al zien wat de uitkomst hiervan zal zijn. Bij The Smile Gallery zijn wij gespecialiseerd in Digital Smile Design (DSD). Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Een smile makeover zorgt ervoor dat eventuele imperfecties van uw tanden worden hersteld. Dit doen wij door facings te plaatsen. Facings zijn dunne, tandkleurige schildjes die gemaakt zijn van porselein en op het oppervlak van de voortanden kunnen worden bevestigd om het uiterlijk van het gebit te verbeteren. Belangrijk hierbij is dat de facings er zo realistisch mogelijk moeten uitzien, zodat mensen het verschil tussen de originele tanden en de facings niet kunnen zien. Schrijf u in bij onze praktijk.

Esthetische tandheelkunde heeft alles te maken met het uiterlijk van uw gebit. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw gebit er goed zal uitzien. Een mooi en verzorgd gebit zorgt voor een gevoel van zelfverzekerdheid. Veel mensen zijn u voorgegaan en hebben hun gebit laten opknappen bij The Smile Gallery. Bent u benieuwd naar het resultaat van esthetische tandheelkunde? Bekijk hier onze before and after gallery voor een aantal voorbeelden. Bent u de eerstvolgende die wij een stralende lach mogen bezorgen? Schrijf u in bij onze praktijk.

CONTACT

MEER WETEN Of een afspraak maken bij de tandarts voorburg?

© 2022 The Smile Gallery – Website door TopPraktijk  |  Privacyverklaring | Sitemap