Implantaten Den Haag

U bent op zoek naar een professionele tandarts/implantoloog in de nabije omgeving van Den Haag? The Smile Gallery zit in Voorburg, slechts op een steenworp afstand van Den Haag.

Voor het plaatsen van implantaten kunt u bij ons terecht. Onze tandartsen hebben ruime ervaring in het zorgvuldig uitvoeren van deze specialistische behandeling. Implantaten zijn een kunstwortel ter vervanging van een verloren tand of kies, dit kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Denk aan een klikgebit of bijvoorbeeld een kroon. Deze worden geplaatst op implantaten. Schrijf u nu in bij The Smile Gallery om implantaten nabij Den Haag te laten zetten.

Implantaten Den Haag

Implantaten nabij
Den Haag

Wanneer u een ontbrekende tand of kies heeft, kunt u het beste kiezen voor een implantaat. Het is belangrijk om een ontbrekende tand of kies goed en snel te laten behandelen, hiermee voorkomt u gebitsproblemen in de toekomst. Dit kunnen wij verzorgen (implantaten) in onze moderne kliniek nabij Den Haag.

Het implantaat heeft als functie om een eventuele kroon of brug ondersteuning te geven. Doordat de implantaten geplaatst worden in uw eigen tandvlees en stevig verankerd zijn voelen en functioneren ze als eigen tanden/kiezen. Uiteraard wordt er bij het plaatsen van een kroon gekeken naar de huidige kleur van uw gebit, en wordt het zo verwerkt dat er geen verschil te zien is.

1 of meerdere implantaten?

Heeft u meerdere tanden die ontbreken? Dan is het een optie om meerdere implantaten of een brug ondersteund door implantaten te laten zetten. Een veel voorkomende behandeling is een verwijderbare gedeeltelijk gebitsprothese. Hieronder beschrijven wij wat de eventuele nadelen kunnen zijn:

Implantaten Den Haag

Compleet gebit op implantaten Den Haag

Als alle tanden ontbreken in de boven-, onderkaak of beide, is een volledig vaste brug op implantaten (4 of 6 implantaten) de beste oplossing. Vaak wordt er ook een gebitsprothese gebruikt. Het nadeel hiervan is de gehemelteplaat en dat het niet vast zit en kan verschuiven etc. Sommige mensen kunnen echter niet wennen aan hun kunstgebit en ervaren ongemak en/of pijn, losraken van het kunstgebit, problemen tijdens het spreken/eten. Een andere optie is een klikgebit. 

Hoewel het geen vaste (uitneembare) oplossing is, kan het de stabiliteit van een kunstgebit aanzienlijk verbeteren. Wilt u het gevoel van eigen tanden terug dan is een volledig gebit op 4 implantaten of 6 implantaten(afhankelijk van de staat van uw gebit) de beste keus voor u. Dan heeft u geen last van de gehemelteplaat of een loszittend gebit wat u steeds uit neemt. 

Kortom voor alle implantaten nabij Den Haag kunt u bij ons terecht.

Implantaten Den Haag
Implantaten Den Haag

De Behandeling

Hoe verloopt de behandeling vraagt u zich nu af?

  • Als eerst krijgt u een consult, en kijken we naar hoeveel implantaten er nodig zijn, dit gebeurt in onze praktijk nabij Den Haag. Hierbij word er een röntgenfoto gemaakt met de nieuwste technologie. 
  • Als de tandarts voldoende informatie heeft, worden de mogelijke oplossingen met u besproken. Vraag naar de voor- en nadelen van de diverse oplossingen, zodat u goed op de hoogte bent en de juiste keuze kunt maken.
  • Het plaatsen van implantaten is een vrij eenvoudig proces dat plaatsvindt onder plaatselijke verdoving. Als de verdoving is ingewerkt, zal er in het tandvlees een klein sneetje gemaakt worden. Op deze manier wordt het kaakbot bereikt. In het kaakbot wordt een klein gaatje geboord en opgeboord tot de gewenste dikte en lengte. Dit is afhankelijk van de afmeting van het te plaatsen implantaat.

Implantaten laten zetten nabij Den Haag

  • Om het implantaat goed vast te laten groeien in het kaakbot, is een genezingsperiode nodig. Deze rustperiode varieert van 6 weken tot 6 maanden. Het individuele herstelvermogen, het type implantaat dat gebruikt is en op welke positie in de kaak het implantaat geplaatst is, zijn erg belangrijk. Deze dingen spelen een belangrijke rol in het genezingsproces.
  • Daarna worden uw tanden gemaakt in ons laboratorium.
  • Zodra het tandvlees rondom de implantaten goed genezen is, worden de tanden/gebit geplaatst.
  • De nazorg van een implantaat heeft een goede mondhygiëne nodig om duurzaam te kunnen zijn. U moet uw tanden en kiezen onderhouden, alsof het om uw eigen, natuurlijke tanden en kiezen gaat. Bespreek met de implantoloog hoe u dit het beste kunt doen in uw situatie. 

U bent van harte welkom in onze moderne en professionele kliniek om implantaten te plaatsen, The Smile Gallery nabij Den Haag!

Implantaten Den Haag

CONTACT

Wilt u implantaten laten plaatsen nabij Den Haag?

© 2021 The Smile Gallery – Website door TopPraktijk  |  Privacyverklaring | Sitemap