Facings Den Haag

Heeft u onvolkomenheden in uw gebit? Door facings krijgt u een natuurlijk mooie glimlach, doordat er een schildje van composiet of keramisch porselein over uw tanden geplaatst wordt. 

Facings Den Haag

Wanneer heb je een facing nodig?

Een facing wordt meestal gemaakt om het gebit te verfraaien. Zo kan de tandarts een spleetje tussen je tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren, verkleurde tanden weer wit maken en scheve tanden verbergen. U kunt bij ons terecht voor al uw wensen. In overleg met de tandarts kijken wij wat de beste oplossing is voor uw gebit.

BEFORE AND AFTER

The SMILE GAllery

Here you can see the results of our smile-makeovers.

Treatment:
Smile Makeover with Porcelain Veneers

gebitsrenovatie den haag
gebitsrenovatie den haag

Treatment:
Smile Makeover with Porcelain Veneers

gebitsrenovatie den haag
gebitsrenovatie den haag

Treatment:
Smile Makeover with Porcelain Veneers

gebitsrenovatie den haag
gebitsrenovatie den haag

Check our complete Smile Gallery

facings plaatsen in Den Haag

U krijgt voorafgaand aan de behandeling eerst een consult afspraak. Tijdens deze afspraak bespreekt u uw wensen, zoals bijvoorbeeld de kleur, vorm en aantal facings. Ook vindt er een mondonderzoek plaats, waarbij de status van uw gebit bekeken wordt. Daaropvolgend ontvangt u een persoonlijk behandelplan, inclusief begroting. De behandelingen voor het plaatsen van composiet facings en porseleinen facings verschillen. Voor het plaatsen van porseleinen facings maakt u na het consult twee afspraken, terwijl we composiet facings in één afspraak kunnen plaatsen. De tandarts zal een dun laagje van het glazuur van de te behandelen tand af slijpen. Zo past de facing goed over je tand heen en voelt het comfortabel aan. Aan de hand van een afdruk van je afgeslepen tand, maakt de tandarts een facing die nauw aansluit op de vorm, kleur en grootte van de andere tanden. Zo bereiken we het beste resultaat voor een zo natuurlijke ogend mooie glimlach!

Facings Den Haag

Nazorg en onderhoud van de facings

De facings zullen aanvoelen als uw natuurlijke tanden, maar u heeft wel een paar dagen de tijd nodig om aan uw nieuw gebit te wennen. Zeker wanneer de vorm van uw tanden veranderd is zal u merken dat bepaalde klanken vervormen en kunt u de eerste paar dagen moeite hebben met articuleren. Dit zal daarna vanzelf beter gaan! U zult alles kunnen blijven eten, wel is het aangeraden om op te passen met harde voedingsmiddelen. We raden het af om bijvoorbeeld uw nagels af te bijten, plakband o.i.d. Facings hebben geen speciaal onderhoud nodig ten opzichte van uw natuurlijke tanden. Tweemaal per dag poetsen en flossdraad, ragers of tandenstokers gebruiken is voldoende. 

In onze praktijk nabij Den Haag ontvangen wij u graag voor een consult over het plaatsen van facings, bel ons of neem contact op via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Kosten Facings

De tarieven voor facings worden ieder jaar vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA).

Dit betekent dat elke tandarts dezelfde tarieven hanteert voor de uitgevoerde behandeling. Voor de exacte vergoeding van de behandeling kunt u contact opnemen met uw zorgverzerkeraar. U kunt hier de tarieven bekijken die vastgesteld zijn voor dit jaar.

View prices.

Wij hebben ook voor u uitgezocht welke zorgverzekeraars facings vergoeden. Hier vind u een overzicht van alle zorgverzekeringen die facings vergoeden.

Bekijk overzicht.

More information?

MEER WETEN OVER Facings?

© 2021 The Smile Gallery – Website door TopPraktijk  |  Privacy statement | Sitemap

Gallery

Information

CONTACT US

Sign Up