Gebitsrenovatie Den Haag

Welkom bij The Smile Gallery in Voorburg dichtbij Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en hebben vaak te maken met gebitsrenovatie. Wij weten uit ervaring dat een mooie glimlach aan een zelfverzekerd gevoel bijdraagt. Wij kunnen uw gebit als het ware renoveren en ervoor zorgen dat u weer met een stralende glimlach de dagen door brengt. Door de ervaring van ons tandheelkundig team en onze esthetische specialisten zorgen wij met behulp van de nieuwste technieken en uitmuntende materialen voor het mooiste resultaat. Dus voor iedereen is een gebitsrenovatie mogelijk in onze praktijk nabij Den Haag. Schrijf u nu in en krijg de mooie lach waar u altijd al van droomde!

Gebitsrenovatie Den Haag

Ontwerp met Digital Smile Design

Voor een gebitsrenovatie bent u van harte welkom bij ons in de kliniek van The Smile Gallery nabij Den Haag. Om te beginnen kijken wij naar de huidige staat van uw gebit. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Wij maken bij de intake een scan van uw gebit, dit doen wij met behulp van de Digital Smile Design. Hierbij worden uw tanden, lippen en gezichtsstructuur geanalyseerd. Met de digitale foto’s die worden gemaakt en dusdanig worden bewerkt, kunnen wij een ideale gebitssituatie ontwerpen voor de gebitsrenovatie. U kunt met deze methode een op maat gemaakte try-in van het Smile Design zien wat uiteindelijk het beoogde eindresultaat gaat zijn, in uw eigen mond!

BEFORE AND AFTER

The SMILE GAllery

Hieronder ziet u een van onze mooie resultaten.

Treatment:
Smile Makeover with Porcelain Veneers

gebitsrenovatie den haag
gebitsrenovatie den haag

Treatment:
Smile Makeover with Porcelain Veneers

gebitsrenovatie den haag
gebitsrenovatie den haag

Treatment:
Smile Makeover with Porcelain Veneers

gebitsrenovatie den haag
gebitsrenovatie den haag

Check our complete Smile Gallery

Gebitsrenovatie MET PORSELEINEN FACINGS

Wanneer wij een ontwerp hebben gemaakt voor uw nieuwe gebit, kijken we naar wat in uw geval de beste opties zijn, afhankelijk van de staat van het gebit. Daarbij kijken we naar oplossingen met een zo natuurlijk mogelijk ogend resultaat. Hierbij kunnen we gebruik maken van facings. U wilt mooie witte tanden? Of wilt u verlost worden van een spleetje tussen uw tanden? Of wilt u een afgebroken tand laten repareren? Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein. De tandarts plakt het vulmateriaal op de tand. Zo kan hij de vorm of de kleur van een tand veranderen. Ook kan hij spleetjes tussen tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren, gele of bruine tanden weer wit maken en scheve tanden maskeren.

Gebitsrenovatie Den Haag

Facings zijn dus als het ware een schildje van porselein of composiet dat op de tand wordt geplaatst. Deze optie kan alleen als uw tanden nog intact zijn. Er worden twee soorten facings gemaakt: porseleinen facings (keramiek) of composiet facings. De mooiste facings zijn zodanig gemaakt dat ze niet te onderscheiden zijn van de echte tanden en geven de patiënt een natuurlijk ogende en stralende glimlach. Een facing gaat vijf tot tien jaar en soms ook langer mee. Zoals ook bij uw natuurlijke gebit veroorzaken bijvoorbeeld roken en veel koffie of thee drinken,verkleuringen op de facings. Een facing kan slijten of beschadigen als u bijvoorbeeld tandenknarst of op uw nagels bijt. Gelukkig kunnen wij een gesleten of beschadigde facing altijd repareren of vervangen.

De behandeling

U zult zich vast afvragen, hoe worden de facings geplaatst? En hoe verloopt zo een gebitsrenovatie?

Een facing voelt zoals een eigen tand. Misschien moet u er eerst even aan wennen. Praten kan in het begin wat problemen geven als uw tanden langer zijn gemaakt. Als de tandarts de vorm van uw tanden erg heeft veranderd, kunnen klanken wel eens vervormen. Dat gaat na een paar dagen vanzelf over. Verder kunt u met een facing alles eten. Maar u moet niet op harde dingen bijten, zoals op zuurtjes, uw nagels of bijvoorbeeld een pen. Ook het afscheuren van bijvoorbeeld plakband met uw tanden is af te raden. Een facing heeft geen extra onderhoud nodig. Wel zult u zoals altijd uw gebit goed moeten schoonhouden. Poets met een zachte tandenborstel. Gebruik regelmatig tandfloss om ook tussen de tanden goed te reinigen. 

Wij helpen u graag met een gebitsrenovatie in The Smile Gallery nabij Den Haag!

More information?

Enthousiast OVER een gebitsrenovatie ?

© 2021 The Smile Gallery – Website door TopPraktijk  |  Privacy statement | Sitemap

Gallery

Information

CONTACT US

Sign Up